Monday 25 April 2011

April April

Internet har varit bedrövligt dåligt de senaste 2 veckorna. Hjälper inte att bli frustrerad, om det är regeringen, första maj demonstranter, Googlevägran eller vad det beror på vet man inte. Bara att leva vidare i bubblan & hoppas att världen inte går under därute?

Här har vi glatt åt oss sol, blommor & grönare Peking, HURRA!

Barnen har anordnat konferens i skolan för att redovisa vad de lärt sig under året, här är Gustav o fröken beredda att visa oss allt!

Dessutom har skolan haft besök av en historieberättare så barnen klädde ut sig till olika figurer, här är Maja utklädd till katt i ridkläder.


Så har farbror Håkan & faster Brittmarie varit här! Kul med besök, för då får vi uppleva gamla & nya grejor i Peking. Nytt denna vecka var ett besök i "ägget" -operascenen i Peking som bjöd på Puccinifestival! Vi fick också lära oss allt om tunnelbanan - paret Andersson är numera experter på alla linjer genom hela stan!

Herr & fru Kjellson fick gå på årets bästa temafest, BARBIE! Här är Ken*3 som fick pris för bästa utklädnad. Så himla bra!

Påskafton bjöds det knytkalas hos goa grannar! Sill, gubbröra, ägg & goa grejor. Och vi fick lära oss allt om den skånska traditionen "äggapickning"! Bilder kanske kommer sen. Kul var det!